//USKOT-foorumi hakee korkeakouluharjoittelijaa

USKOT-foorumi hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kiinnostaako uskontojen yhteistyö? Kirjoitatko mielelläsi asiatekstiä? Kiinnostaako sinua dialogi eri tavoin ajattelevien ihmisten välillä? USKOT-foorumi ry etsii korkeakouluharjoittelijaa hanketehtävään.

Uskontojen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumi ry toimii uskontojen välisten kohtaamisten ja uskontojen yhteistyön lisäämiseksi. Järjestömme tarjoaa harjoittelijalle mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestötoiminnan arkeen ja osallistua aktiivisesti yhden hankkeen toteuttamiseen.

Harjoittelija työskentelee läheisessä yhteistyössä USKOT-foorumin toiminnanjohtajan ja viestintävastaavan kanssa etäyhteyksillä ja mahdollisuuksien mukaan Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossamme. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu olla osana uskontojen ja kulttuurien kohtaamisen oppaan työstämistä osallistumalla työpajoihin, haastattelemalla eri uskontojen edustajia ja kirjoittamalla opasta. Tehtäviin kuuluu myös muita järjestön arkeen kuuluvia tehtäviä toiminnanjohtajan ohjauksessa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakouluopiskelija, sinulla on näkemystä edellä mainitusta opintojesi tai työkokemuksesi kautta ja pidät ajamaamme asiaa tärkeänä. Arvostamme omatoimisuutta, taitoa ideoida ja toteuttaa ideoita järjestelmällisesti sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä. Uskontojen tuntemus luetaan eduksi.

Harjoittelu on kokoaikainen ja kestää 2 kuukautta. Harjoittelun ajankohta on neuvoteltavissa. Palkkaus on Kelan määrittämän minimikuukausiansion tasoinen. Harjoittelijalla tulee olla oppilaitoksen tarjoama harjoittelutuki.

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, viimeistään 20.4.2021 mennessä, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Katri Kuusikalliolle osoitteeseen katri.kuusikallio@uskot.fi. Laita viestiin mahdollisia haastattelupäivämääriä. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä sähköpostitse.

 

2021-04-06T06:11:09+00:00