//Kohtaamisia kahvikupin ääressä – SKY aloittaa nuorille ja opiskelijoille suunnatun Uskontojen kahvila -toiminnan

Kohtaamisia kahvikupin ääressä – SKY aloittaa nuorille ja opiskelijoille suunnatun Uskontojen kahvila -toiminnan

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto SKY käynnistää syksyllä Uskontojen kahvila -toimintaa. Se tarjoaa 18–36-vuotiaille nuorille ja opiskelijoille kohtaamista ja keskustelua erilaisista katsomuksellisista taustoista tulevien muiden nuorten kanssa hyväksyvässä ja turvallisessa ympäristössä. Kahviloissa tarjotaan mahdollisuus avoimeen arjen dialogiin ja uuden oppimiseen niin itsestä kuin muista.

Ensimmäinen kahvila järjestetään torstaina 8.11. klo 18.00 SKY:n toimitilassa osoitteessa Oikokatu 3, 00170 Helsinki. Tarjolla on pientä purtavaa ja kahvilan teemana on juhlat ja merkkipäivät.  Tarkoituksena on keskustella siitä, millaisia juhlia eri katsomusperinteissä vietetään ja millaisia tapoja juhlimiseen liittyy.

Kahviloissa harjoitetaan tavallista arjen dialogia, joten kenenkään ei tarvitse olla katsomuksensa opin syvä tuntija. Riittää, että jokainen on paikalla omana itsenään omine näkemyksineen.

Tarjoiluiden varaamiseksi toivotaan ilmoittautumista sähköpostitse (uskontodialogi(at)sky-fks.fi) tai painamalla Facebook-tapahtumassa ”osallistun”.

Helsingissä järjestetään kahviloita myös 4.12. ja 13.2. Kahviloita tullaan järjestämään Helsingin lisäksi myös Turussa ja Joensuussa. Turun ensimmäinen kahvila pidetään 21.11. ja Joensuussa kahvilatoiminta käynnistyy tammikuun 2019 aikana.

2019-03-08T15:01:38+02:00