//Katri Kuusikallio USKOT-foorumin toiminnanjohtajaksi

Katri Kuusikallio USKOT-foorumin toiminnanjohtajaksi

USKOT-Foorumin toiminnanjohtajan haku on päättynyt. Haku herätti suurta mielenkiintoa ja laaja hakijajoukko oli kiinnostunut tehtävästä. Monesta lahjakkaasta hakijasta ja USKOTin asiaan intohimoisestikin suhtautuneesta henkilöstä, saatiin lopulta hieno valinta tehtyä.

Ilolla voimme kertoa, että USKOT-Foorumin uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty teologian maisteri Katri Kuusikallio. Katri on toiminut pitkään Järvenpään seurakunnassa pappina, työalanaan yhteiskuntatyö.

Hän oli vuosina 2013-2016 Tansaniassa Suomen Lähetysseuran palveluksessa ja tutustui laajasti maan väestöön ja haasteisiin.

Työssään hän haluaa rakentaa yhteyttä eri tavoin uskovien ihmisten välille. Katrin mielestä uskonnonvapaus ja yhteistyö lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntarauhaa. Katri on myös kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta laajasti. Hän toimii luottamustehtävissä Järvenpäässä kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen varajäsenenä ja hyvinvointilautakunnan jäsenenä. Lisäksi hän vaikuttaa myös Armon vihreiden puheenjohtajana, jossa hän on aktiivisesti edistänyt positiivista uskonnonvapautta ja asiallista uskontokeskustelua.

Tervetuloa Katri! Nyt vaan laajentamaan kanssamme yhteisymmärrystä ja luottamusta yhteiskunnassa toisiimme, yhdessä.

Katri aloittaa tehtävässä 15.8.2019.

 

2020-01-17T09:38:56+02:00