/, Uutiset/Puhu dialogia – Tarinateatteri-ilta uskonto- ja katsomusdialogista 6.2.2020

Puhu dialogia – Tarinateatteri-ilta uskonto- ja katsomusdialogista 6.2.2020

6.2.2020 klo 18.00
Kino Engel
Sofiankatu 4, 00170 Helsinki

USKOT-foorumi järjestää yhdessä Tarinateatteri Sillan kanssa tarinateatteri-illan uskonto- ja katsomusdialogista osana YK:n Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikkoa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tarinateatteri on improvisaatioon perustuva teatterin muoto: jokainen esitys on erilainen ja rakentuu yleisön ja esiintyjien vuorovaikutuksessa. Yleisön roolina on katsomisen lisäksi kertoa tarinoita sekä jakaa omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan muiden paikalla olevien kanssa. Ohjaaja antaa yleisön kertomuksille dramaturgisen muodon, jonka näyttelijät puolestaan esittävät improvisaation keinoin. Jokainen katsoja toimii osana tarinateatteria haluamallaan tavalla, joko tarkkaillen tai aktiivisesti osallistuen. Kaikkien ei tarvitse olla äänessä, vaan myös katsojia tarvitaan! Voit miettiä jo etukäteen, millaisen tarinan haluaisit jakaa tai saapua esitykseen tyhjin käsin ja avoimin mielin.

Kirjailija Kari Hotakainen koostaa esityksestä tekstin, joka on kollaasi Sillan esittämistä improista ja yleisön kertomista tarinoista. Teksti on nähtävillä esityksen jälkeen USKOT-foorumin verkkosivuilla.

Tervetuloa!

2020-01-17T12:24:28+02:00