/, Uutiset/USKOT-foorumi mukana yleiseurooppalaisessa webinaarissa

USKOT-foorumi mukana yleiseurooppalaisessa webinaarissa

CFCF (Cities Faith and Community Forum) -verkosto järjesti ensimmäisen yleiseurooppalaisen verkkokokouksensa keskiviikkona 17. kesäkuuta 2020. Kokouksen aiheena oli ”Post-COVID: The role faith communities can play in rehabilitating European cities”. Webinaarissa kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja uskontojen roolista koronaviruspandemian aikana eurooppalaisilta panelisteilta. USKOT-foorumin toiminnanjohtaja Katri Kuusikallio oli yksi panelisteista. Kokous kesti 75 minuuttia ja osallistujia oli yhteensä kolmestatoista eri Euroopan maasta: Puolasta, Espanjasta, Englannista, Belgiasta, Skotlannista, Suomesta, Irlannista, Alankomaista, Ruotsista, Unkarista, Saksasta, Tanskasta ja Itävallasta.

Voit lukea englanninkielisen raportin tapahtumasta täällä. 

 

2020-08-05T07:42:12+03:00