/, Uutiset/Past the Pandemic: Youth’s Growth and Challenges in Faith -webinaari

Past the Pandemic: Youth’s Growth and Challenges in Faith -webinaari

Past the Pandemic: Youth’s Growth and Challenges in Faith -webinaari
30.9.2020 klo 17.00–18.15, Zoom                     

Onko Covid-19 vaikuttanut opintoihisi, tulevaisuuden näkymiisi tai jopa maailmankuvaasi uskonnolliseen yhteisöön kuuluvana nuorena? Oletko nauttinut uusista verkkotapahtumista yhteisössänne vai oletko tuntenut itsesi yksinäiseksi ja eristäytyneeksi?

Koronaviruspandemia on vaikuttanut nuoriin valtavasti uskonyhteisöissä kaikkialla maailmassa. USKOT-foorumi, Dublin City Interfaith Forum, Anglikaaninen kirkko Suomessa ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI kutsuvat nuoret eri uskonnollisista yhteisöistä keskustelemaan pandemian aiheuttamasta kasvusta ja haasteista kansainvälisessä Zoom-webinaarissa. Webinaarin kieli on englanti.

Yhteensä neljä nuorta panelistia Suomesta ja Irlannista kertovat ajatuksiaan, ja yhteisessä keskustelussa osallistujat voivat jakaa kokemuksiaan, toiveitaan ja pelkojaan globaalin kriisin seurauksista. Tapahtuman kesto on noin tunti ja viisitoista minuuttia.

Moderaattori: Hajar Al-Kaddo, DCIF Youth Board Coordinator

Panelistit:

Suomi
-Salma Heib (muslimi)
-Roni Vatto (luterilainen)

Irlanti
-Daniel Canning (buddhalainen)

Ilmoittautuminen täällä.

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki Zoom-tapaamiseen.
Tervetuloa mukaan!

 

2020-09-24T08:12:36+03:00