//Past the Pandemic: Youth’s Growth and Challenges in Faith -webinaarista julkaistiin tallenne

Past the Pandemic: Youth’s Growth and Challenges in Faith -webinaarista julkaistiin tallenne

USKOT-foorumi, Dublin City Interfaith Forum, Suomen Anglikaaninen kirkko ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI järjestivät 30.9.2020 webinaarin koronaviruksen vaikutuksista nuorten uskontojen edustajien elämään Suomessa ja Irlannissa. Moderaattori Hajar Al-Kaddo sekä panelistit Salma Heib, Daniel Canning ja Roni Vatto jakoivat kokemuksiaan, toiveitaan ja pelkojaan globaalin kriisin seurauksista.

Keskustelu oli monipuolista ja inspiroivaa. Pandemia teki nuoret tietoiseksi kuolevaisuudesta, kiitolliseksi elämästä ja sai heidät miettimään tarkemmin, mihin he elämänsä haluavat käyttää. Panelistien mukaan nuoret kaipaavat sitä, että tulevat kuulluiksi erityisesti heitä koskevissa asioissa. Uskonnon harjoittaminen on panelistien näkökulmasta yhteiskunnassa varsin näkymättömissä, ja he toivovat, että se voitaisi nähdä luonnollisena osana myös nuorten elämää.

Alla koostevideo webinaarista.

2020-10-13T10:07:04+03:00