/, Uutiset/USKOT-foorumi islamofobia-teemaisessa MEET-konferenssissa Norjassa

USKOT-foorumi islamofobia-teemaisessa MEET-konferenssissa Norjassa

Norjan Kristiansandissa järjestetyssä kansainvälisessä MEET (Muslim Empowerment Engagement Program) -konferenssissa 5.-6.5.2022 USKOT-foorumin puheenjohtaja Pia Jardi, toiminnanjohtaja Katri Kuusikallio ja yhdenvertaisuus- ja tasa-arvojaoston jäsen Merilii Mykkänen toivat esiin Suomen näkökulmia islamofobiaan ja uskontoyhteistyöhön. Ongelmien määrittelyjen perusteella jaettiin toimivia malleja ratkaisuiksi. Kohtaamisissa 14 maan kesken vahvistettiin erityisesti pohjoismaista yhteistyötä.

Konferenssin yhteydessä pidettiin myös ”3rd European Conference on Democracy and Human Rights”.

Lue lisää:

https://meetprogramme.eu/meet-conference-in-agder…/…

 

2022-08-12T07:11:01+03:00