/, Uutiset/Religions for Peace European Interfaith Youth Network – Suomen verkostoon etsitään nuoria eri uskontotaustoista

Religions for Peace European Interfaith Youth Network – Suomen verkostoon etsitään nuoria eri uskontotaustoista

Hei nuori! Kiinnostaako uskontodialogi, kansainvälisyys ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen?

Religions for Peace European Interfaith Youth Networkin (EIYN) alle perustetaan oma Suomen verkosto! Suomen verkosto toimii uskontojen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumin ohjauksessa. Kutsumme mukaan nuoria ja nuoria aikuisia eri uskontotaustoista.

EIYN on osa uskontojenvälistä Religions for Peace International -verkostoa ja sen Religions for Peace Europe -alaverkostoa. EIYN:n tavoitteena on tuoda yhteen nuoria kaikista Euroopassa olevista uskonnoista ja edistää yhteistä toimintaa rauhan puolesta.

Hiljattain EIYN on työstänyt vihapuheen vastaista projektia, järjestänyt webinaareja ja tukenut jäsenverkostojensa projekteja ympäri Eurooppaa. Käytännössä Suomen verkostolla on vapaus muovata toimintaa omanlaisekseen yhteistyössä EIYN:n kanssa. Tulevaisuudessa Suomen verkostoon kuuluvilla nuorilla on mahdollisuus osallistua EIYN:n kokouksiin ja tapahtumiin eri puolilla Eurooppaa.

Hae mukaan 12.3.2023 mennessä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja soveltuvuudestasi verkoston jäseneksi: miina.noroila@uskot.fi (USKOT-foorumin viestintävastaava Miina Noroila)

 

2023-02-22T13:55:52+02:00