//Tule USKOT-foorumiin osa-aikaiseksi järjestökoordinaattoriksi

Tule USKOT-foorumiin osa-aikaiseksi järjestökoordinaattoriksi

Uskontojen yhteistyö Suomessa – USKOT-foorumin tarkoituksena on vaalia yhteiskuntarauhaa maassamme uskonnonvapautta vahvistavassa hengessä edistämällä uskontojen välistä vuoropuhelua, yhdenvertaisuutta, uskontolukutaitoa, keskinäistä kunnioitusta ja yhteistyötä. Rauhanomainen ja rakentava uskontojen, kulttuurien ja eri väestöryhmien kohtaaminen on USKOT-foorumin toiminnan ydin.

Olisitko etsimämme järjestökoordinaattori? Järjestökoordinaattorina pääset näköalapaikalle uskontojen yhteistyöhön. Teemme tiivistä yhteistyötä mediassa, verkostoissa ja viranomaisten kanssa. Toimimme vaikuttamistyön, koulutuksen ja uskontodialogin saralla kotimaassa ja kansainvälisesti. Järjestökoordinaattori työskentelee toiminnanjohtajan alaisuudessa luottamushenkilöiden ja verkostojen kanssa. Tehtävä on osa-aikainen (60 %). Olet etsimämme työntekijä, kun viihdyt vaihtuvissa työtehtävissä ja vahvuutenasi on tarkkuus ja luotettavuus.

Järjestökoordinaattorin vastuisiin kuuluu

 • sisäinen ja ulkoinen viestintä
 • ylläpitää nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia
 • seurata mediaa ja julkista keskustelua
 • tuottaa erilaisia tekstejä Foorumin alaan kuuluvista aiheista
 • pitää yhteyttä monipuolisiin verkostoihin
 • osallistua kokous- ja tapahtumajärjestelyihin
 • koota vuosikertomus ja uutiskirjeet
 • yleisiä toimistotehtäviä

Toivomme, että sinulla on

 • korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto
 • tehtävään soveltuvaa työkokemusta
 • uskonto-osaamista ja kiinnostusta uskontojen yhteistyön kehittämiseen
 • vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • itsenäinen työote
 • hyvä tietotekninen osaaminen
 • sujuva puhutun ja kirjoitetun suomen ja englannin kielen taito, sekä ruotsin kielen ymmärrys, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • järjestötoiminnan tuntemusta

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Foorumin toimisto sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Voit tehdä joustavasti myös etätöitä. Työterveyspalvelumme tarjoaa Lääkärikeskus Aava. Osa-aikaisen tehtävän palkka on 1700 euroa kuukaudessa. Työ alkaa 2.1.2024.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: toiminnanjohtaja Katri Kuusikallio 050 5438411

Hakuaika päättyy 17.11. klo 23.59. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen info@uskot.fi
Haastattelut pidetään USKOT-foorumin toimistolla 22.11.2023.

2023-11-04T13:13:07+02:00