Vuosikertomus

USKOT-foorumi lähti vuoteen 2017 tunnuksenaan ”Näkymisen vuosi”. Toimintasuunnitelmassa todettiin, että Suomen juutalaiset, kristityt ja muslimit ovat foorumin puitteissa jo kuuden vuoden ajan tehneet säännöllistä yhteistyötä. Nämä yhteisöt esiintyvät yhdessä puolustamassa yhteisiä arvoja ja antavat lausuntoja viranomaisille yhteiskunnan kehittämistä koskevissa asioissa. Tärkeänä pidettiin sitä, että foorumilla olisi asiantuntemustaan vastaavat resurssit, jotta se voisi kovenevien asenteiden aikana tehdä tehokasta yhteistyötä niin viranomaisten kuin mediankin kanssa. Sen oli oltava näkyvä ja tunnettu.

Resurssien suhteen voidaan sanoa, että tilanne on parantunut. Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) myönsi USKOT-foorumille yleisavustuksen foorumin toiminnan vakiinnuttamiseksi. Tätä arvostamme suuresti. Se, miten olemme onnistuneet näkyvyyden ja tunnettuuden suhteen sekä vaikuttamistyössämme, jää muiden arvioitavaksi. Uskallamme kuitenkin sanoa, että edistystä on tapahtunut.

Lataa Vuosikertomus 2017 (PDF)

Aiemmat

Vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2015

 

2019-03-08T15:21:56+00:00